Daniel Madsen skal opp til fagprøven som industrimekaniker til våren

– Jeg tror det skal gå bra. Under fagprøven skal jeg jo bare gjøre det jeg stort sett holder på med til vanlig, så jeg gleder meg egentlig litt, sier Daniel Madsen.

20-åringen er oppvokst på Rykene et steinkast fra Rygene – Smith & Thommesen. Bestefaren er mekaniker og jobber her fortsatt. Oldefaren jobbet her også i mange år, og det har også flere andre i slekta gjort. Daniel forteller at han er stolt over å ha fått lærlingplass i en bedrift som har betydd mye for mange av hans nærmeste.

– Det er en hjørnesteinsbedrift på det stedet familien kommer fra, men faglig er det også utrolig interessant, fortsetter han.

– Vi er en høyteknologisk fabrikk og avhengig av dyktige industrimekanikere, sier fabrikksjef Elisabeth Lunden Berli. 

Se hele artiklen om Daniel Madsen som gleder seg til fagprøven i Tre på Agder her.